Hvornår?

Made by Toft blev stiftet i november 2015. Made by Toft designer, udvikler og producerer interiørprodukter i god kvalitet. Siden starten har vi solgt vores varer gennem forhandlere med fysiske butikker samt fra vores egen webshop. I 2017 beslutter vi at lægge Made by Toft sammen med designvirksomheden Niels Toft Design, som Niels Toft Jørgensen har drevet siden juli 1997. Niels Toft Design har gennem årene løst designopgaver for en række virksomheder som Glud & Marstrand, Grundfos og PE Redskaber (se mere på siden Niels Toft Design). 

 

Hvem er vi?

 

Vi er ægteparret Elisabeth og Niels.

Niels er uddannet industriel designer med en master fra Arkitektskolen i Aarhus. Han har altid interesseret sig får design og begyndte allerede som 14 årig at investere i møbler. I mere end 20 år har han designet og udviklet for en række danske og internationale virksomheder, både som ansat og som selvstændig. Niels er den der får de fleste ideer og tegner og udvikler vores produkter. 

Elisabeth er uddannet kontorassistent og står for alt det administrative, salg og markedsføring. Hun fungerer også som sparringspartner for Niels når et nyt produkt er i støbeskeen.

 

Hvad vil vi?

I en design proces er det ikke kun vigtigt at finde frem til det rigtige udseende på produktet men i høj grad også funktionaliteten. Fungerer et produkt ikke efter hensigten bliver det blot fyld og vi får det ikke brugt. Vi vil med vores produkter tilføre boligen og hverdagen værdi. Det gør vi med småmøbler og interiørprodukter som letter hverdagen, tilfører hjemmet æstetik og opfordrer til at skabe sit eget udtryk. Vi hylder ikke køb og smid væk-kulturen men producerer i gode materialer og tidløst design så det er noget man har lyst til at beholde i mange år.

 

Hvor kommer ideerne fra?

Hos Made by Toft er det bl.a. hverdagens mangler, udfordringer og problemstillinger der giver ideer til nye produkter. Da der helt sikkert er mange andre der har nogen af de samme udfordringer og behov valgte vi i november 2015 at oprette Made by Toft. Her kan ideerne blive til virkelighed i form af produkter som giver værdi til de hjem de lander i.