Vi ønsker at være ærlige omkring de faktiske omkostninger for vores produkter. Vi har fravalgt traditionelt detailsalg og sælger direkte til dig. På den måde får du god kvalitet til en lavere pris.

Vi har alle været der: Du føler at du sandsynligvis har betalt overpris for et produkt fra et større brand, og når du forlader butikken, spekulerer du på, hvor meget det faktisk har kostet at fremstille. Køber du markedsføring, dyre adresser og reklamer lige så meget som selve produktet? Og hvor meget af det, du betalte, går faktisk til dem der fremstiller produktet, snarere end distributører, salgsagenter & detailled.

Ærlige priser = prisgennemsigtighed

Prisgennemsigtighed betyder, at vi som virksomhed er åben overfor dig som forbruger om de sande omkostninger, der er forbundet med at fremstille vores produkt, inklusivt hvor meget vi tjener ud af salgsprisen. 

Vi arbejder som udgangspunkt med en dækningsgrad (DG) på 55% på vores produkter. Dækningsgraden viser hvor meget af produktets salgspris der er til at dække de faste omkostninger. Dækningsgraden findes ved at trække fremstillingsprisen fra salgsprisen og dividere det med salgsprisen.

Fortjenesten bruger vi til at dække vores omkostninger til:

  • logistik i forbindelse med produkterne (pakning etc.)
  • lager
  • kontor/showroom
  • lønninger
  • markedsføring: hjemmeside, sociale medier, annoncering
  • investering i udvikling af nye produkter

Når du ser vores produkter på shoppen kan du se hvor meget de koster at producere.

(Billede af produkt - billede af produktionspris - billede af salgspris)

Direkte salg

Vi sælger vores produkter direkte til dig. Der er ingen fordyrende mellem- og detailled mellem vores produkt og dit hjem. Grossistledet tjener typiskt 30% og detailledet 50% på produktet. Ved at sælge direkte betyder at du som kunde sparer og at vi som producent ikke går på kompromis med kvaliteten. En ren win-win-situation.

Danske priser

Vores priser udfordres af at vi ønsker at producere lokalt i Danmark. Men det at producere lokalt giver os:

  • høj kvalitet
  • lav miljøpåvirkning. Traditionelt fremstilles produkter i Asien og fragtes til Danmark inden de distribueres og sælges.
  • hurtig og enkel produktion - vi behøver ikke at vente på at få den fragtet hertil fra Asien.
  • tilpasset produktion - vi behøver ikke at overproducere, men kan producere i mindre seriestørrelser pga. nærheden til producenterne.

Derudover er den lokale produktion også med til at bibeholde arbejdspladser i Danmark. Produktion og udvikling hænger sammen. Hvis der ikke udvikles i nærheden af produktionen mistes evnen til at kunne udvikle til produktion. Vi kan ikke leve af vidensarbejdspladser alene.