Valg af Materialer

Vores valg af materialer hænger nøje sammen med hvad produktet skal bruges til. Vi har derfor heller ikke lagt os fast på bestemte materialer. Nogle vælger at alle produkter skal være i træ og designer så udfra det. Vi får, ofte på baggrund af en udfordring eller mangel, en god idé, som bliver omsat til et produkt. I designprocessen finder vi ud af hvilket materiale, der er det bedste. Som f.eks. skoreolen der er lavet af pulverlakeret stål. Den pulverlakerede stål kan holde til våde sko og er nem at tørre af. 

Lysestagerne kunne vi have valgt at støbe i zink og belægge med f.eks. messing. Det mener vi ikke er rigtigt. Materialer skal være det de giver sig ud for. Derfor har vi valgt massiv messing for at give dem god tyngde og lang holdbarhed. Massiv messing kan pudses hvis det bliver grimt det kan belagt zink ikke. 

Ladestationen er lavet i træ for at passe på de mobile enheder der sættes i. Derudover ønskede vi at lave en ladestation som er smuk og dekorativ at se på. De krav synes vi træ opfylder bedre end metal.

Vi ønsker at designe tidløse produkter som du har lyst til at beholde i mange år. Derfor vælger vi også gode materialer som holder. Ved ikke at blande materialerne unødigt er det også nemt at genbruge hvis det engang skal videre.