Hos Made by Toft tager vi bæredygtighed, klima og miljø seriøst. Jordens ressourcer er knappe og vi ønsker at gøre op med den “brug og smid væk” mentalitet, der er udbredt inden for vores arbejdsfelt.

"Produkter produceres i stor stil i en forloren kvalitet, langt fra hvor de skal bruges og i materialer der giver sig ud for noget de ikke er."

Made by Toft's produkter udvikles og produceres med lang levetid for øje. Vores produkter skal have idé og relevans.

“Bæredygtig adfærd er vinderadfærd” udtaler Hedensted Erhverv i forbindelse med FN's verdensmål for bæredygtighed.

Herunder kan du se de af FN's 17 verdensmål Made by Toft allerede arbejder med idag:

MÅL 8: FREMME VEDVARENDE, INKLUSIV OG BÆREDYGTIG ØKONOMISK VÆKST, FULD OG PRODUKTIV BESKÆFTIGELSE, SAMT ANSTÆNDIGT ARBEJDE FOR ALLE

Made by Toft producerer i Danmark da vi ønsker at styrke produktionen lokalt og derved bibeholde arbejdspladser i Danmark. Herved styrkes BNP-væksten pr. indbygger også. (FN17 8.1 & 8.2)
MÅL 9: BYGGE ROBUST INFRASTRUKTUR, FREMME INKLUSIV OG BÆREDYGTIG INDUSTRIALISERING OG UNDERSTØTTE INNOVATION

Made by Toft’s produkter produceres i Danmark. Ved at købe vores produkter er du med til at støtte og øge fremstillingsindustrien lokalt i Danmark. (FN17 9.2) 


MÅL 12: SIKRE BÆREDYGTIGE FORBRUGS- OG PRODUKTIONSFORMER

De fleste af vores produkter fremstilles af mono-materialer. Dvs de er nemme at genanvende. Fx kan lysestagerne smeltes om og det overskydende materiale under produktionen samles ind og genanvendes. Derudover fremstiller vi kvalitets-produkter med en lang levetid og stor genanvendelighed. (FN17 12.2 & 12.5)

 

MÅL 5: OPNÅ LIGESTILLING MELLEM KØNNENE OG STYRK ALLE KVINDERS OG PIGERS RETTIGHEDER OG MULIGHEDER

Made by Toft’s ledelse deles 50/50 mellem kønnene (FN17 5.5)