Handelsbetingelser

1. Bestilling og Betaling

For at handle på MadebyToft.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer.

Når du afgiver en ordre, anerkender du, at alle de oplysninger, du giver os, er korrekte og nøjagtige, at du er autoriseret bruger af kredit- eller debetkortet eller enhver anden betalingsmetode du anvender ved afgivelsen af din ordre, herunder at der er tilstrækkelige midler til dækning af køber.
Made by Toft IvS modtager betaling med VISA, Mastercard, American Express og PayPal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK/Danske kroner og er inkl. moms.
Made by Toft IvS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

For at købe varer på Made by Toft skal du gennem følgende:

Find den/de varer du ønsker at købe

Læg dem i kurven

Tryk ”se Kurv”. Her kan du ændre i antal eller slette varen igen.

Gå til kassen.

Indtast oplysninger

Godkend vilkår og betingelser

Betal med paypal eller kort.

 

2. Personlige oplysninger

For at handle hos www.madebytoft.dkskal du som minimum oplyse:
– Fulde navn
– Adresse
– E-mail
– Telefon/mobilnummer

Ovenstående data er lagret med oplysninger om de emner, du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, se Bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart, bortset fra i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Offentliggørelse i en sådan situation ville være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om privatlivets fred. Som kunde har du ret til at få adgang til vores registreringsdata om dig, og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i denne lov om behandling af personoplysninger og spørgsmål vedrørende denne skal rettes til: salg@madebytoft.dk

 

3. Levering

Made by Toft IvS pakker webordre alle hverdage. Ordre modtaget inden kl. 12.00, bliver afsendt samme dag. Vi sender pakke med GLS pakkeshop service.
Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Større møbler afhentes eller leveres enten med egen bil eller med møbeltransport. Levering aftales nærmere.

 

4. Reklamationsret

Dit køb er omfattet af dansk købslovgivning. Det betyder, at du som forbruger har 24 måneders reklamationsret.
Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd som slitage og manglende vedligeholdelse.

Du skal kontakte os inden “rimelig tid”. Du skal indberette reklamationen inden for “rimelig tid”, dvs. umiddelbart efter, at du har opdaget fejlen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligst efter at fejlen er opdaget.
Made by Toft IvS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

5. Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Made by Toft IvS

Højmarksvej 62 K

DK-8723 Løsning

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager dem retur. Det er derfor en god ide at gemme postkvittering og track and trace nummer.

 

6. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på salg@madebytoft.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her

 

7. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Når vi har modtaget varen retur, tjekker vi den, og betaler dig pengene tilbage. Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte med da du købte varen.

Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist hvis varens værdi er forringet fordi:

- du reelt har taget varen i brug,

- varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,

- du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt for at kunne fastslå varernes art og den måde de fungerer på.

 

8. Oplysninger om Klagemuligheder:

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt ved os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk